RAM MOUNTS Tough-Track

RAM MOUNTS Tough-Track

  • Výrobca: RAM MOUNTS
  • Kód produktu: 5070010223
  • Dostupnosť: 2-4 dni
  • 29,00€

  • Bez DPH:24,17€

RAM MOUNTS - najvyššia flexibilita

Nastaviteľné systémy RAM MOUNTS. Pre mobilné telefóny, tablety alebo PC. Produkty radu RAM MOUNTS umožňujú flexibilné a bezpečnú inštaláciu vo vašom vozidle.

Rôzne konektory a rôzne zásuvky umožňujú vhodné kombinácie. Súčasne nájdete aj štandardné riešenie v rozsiahlom sortimente RAM MOUNTS, ktorá je pripravená na okamžité použitie.

RAM MOUNTS je vysoko flexibilná. V závislosti od hmotnosti namontovaných zariadenia sú k dispozícii rôzne systémy.

Tie sa líšia hlavne kvôli veľkosti spojovacích gúľ (od 1 palca / 2,54 cm do 1,5 palca / 3,81 cm) a teda na zaťaženie, ktoré môže systém bezpečne držať. 1 palca / 2,54 cm (veľkosť B): pre ľahké príslušenstvo do 2,25 kg 1,5 palca / 3,81 cm (veľkosť C): pre zariadenia do 4,5 kg

 

Prehľad

S pamäťou RAM Tough-Track ™ sú možnosti pre pripevnenie na plochý povrch takmer nekonečné pre štvorkolky, automobily, kombajny, motorové člny, traktory, nákladné vozidlá a ďalšie. Verziu RAM Tough-Track z extrudovaného hliníka je možné vŕtať na akýkoľvek rovný povrch a je navrhnutá na použitie so skrutkami # 8 pre ľahkú inštaláciu - hardvér nie je súčasťou dodávky. Eloxovaný hliník, ktorý sa stal spoľahlivým a robustným montážnym riešením, poskytuje hladký sklz cez trať a protikoróznu ochranu.

Pamäť RAM-TRACK-EXA-5U je vybavená 5 "použiteľnou dĺžkou dráhy (hliníková časť), zatiaľ čo pribalené horné koncové kryty pridávajú na každý koniec dĺžku asi 1,5" (3 "dodatočnej dĺžky). Používanie koncových krytov umožňuje dve možnosti inštalácie: buď použite obidve horné plniace koncové krytky na vytvorenie vkladacích bodov na oboch koncoch dráhy, alebo použite jeden horný plniaci koniec a zatvorte opačný koniec pomocou priloženého zarovnaného koncového krytu.

Extrudovaný hliníkový Tough-Track je kompatibilný s RAM Center Loader a 90 stupňovým konektorom, rovnako ako so širokou paletou RAM pásových základní pre pripojenie zariadení ako sú akčné kamery, rybárske prúty, telefóny a tablety.

Rozmery produktu

Celková dĺžka: 8 " (20,32 cm)

Celková šírka: 0,9 " (2,29cm)

Hrúbka stopy: 0,43 " (1,10cm)

Dĺžka vnútornej dráhy: 5 " (12,7 cm)

Materiály Hliník pre námornú dopravu

Vysoko pevný kompozit

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!